Lage medlemsliste på excel

Du kan selv lage en egen excelfil med medlemmer fra Mitt-DFS. Dette forutsetter at du har rettigheter til å se arkfanen VK-skytterlag. Se vedlagte illustrasjon på hvordan du går fram. Den ferdige filen inneholder kontaktinformasjon slik som adresser, telefonnumre og epost. Filen kan fint brukes om et flettegrunnlag for etiketter, i f.eks Word. Etiketter får du kjøpt i nettbutikken som du finner på www.dfsnettbutikk.no

Den beskrevne framgangsmåten (se illustrasjon under) kan også benyttes for å lage file i andre formater. Velg da ønsket format i stedet for xls som er illustrert i eksemplet.

(Artikkel fra Microsoft om hvordan "Opprette og skrive ut adresseetiketter for adresseliste i Excel")