Installasjon av Administrasjonprogrammet på Window 7 64 bits operativsystem

Tips om installasjon av Administrasjonprogrammet på Windows7 64bit. Tipset har vi fått fra It-kontakten i Hedmark skyttersamlag. Det er ikke testet på Skytterkontoret, og vi kan av den grunn ikke yte support knyttet til dette tipset.

TIPS:
Har du Windows 7 64bit Professional, Enterprise eller Ultimate kan du installere Windows XP mode for å kunne ta i bruk Administrasjonsprogrammet.

Lastes ned herfra:
http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/download.aspx

Etter at du har installert Adm.prog. i XP mode kan du lage snarvei og senere starte det direkte i Windows 7.

Har du Windows 7 Home Premium 64bit kan du få lastet ned XP mode ved å velge "Professional 64" som ditt OS. Home Premium versjonen støtter ikke direkte XP mode. Men har du en Windows XP lisens fra før kan du installere denne i den Virtuelle PCen.