Oppsett av livevisning for Megalink

Her finner du veiledninger for oppsett av livevisning.

For å kunne bruke livevisning via lagets nettsider må du ha en FTP-konto. Har du ikke en slik kan det bestilles via vårt bestillingskjema.

• Filen fra Megalingk er datert 2008.
  • Filen fra Tydal om Megalink er oppdatert 23/10-2014

Ut over dette kan det lønne seg å ta direkte kontakt med din leverandør av resultatprogram.

For å administrerer FTP-kontoen som leveres av Skytterkontoret, anbefaler vi at du f.eks installerer FTP-klienten FileZilla. En veiledning for oppsett av konto i FileZilla kan du finne her http://www.proisp.no/oppsett-ftp-konto-filezilla/